XXL flessen!

Decembermaand kado's

De leukste kado’s voor de decembermaand

December, een maand die ieder jaar in teken staat van vele wonderen. Dé maand van de feestdagen. Of je nu Sinterklaas, kerst of oud en nieuw viert, een mooi kado is altijd op zijn plaats. Wil jij je vader, moeder, vriend/vriendin nou eens verrassen met een kado waarbij je gegarandeerd goed zit? Wij zetten onze favoriete december kado’s voor je op een rijtje.

Wanneer geef je welk kado?

Whisky
Whisky is een fantastisch sinterklaaskado. Een speciaal kado voor de echte liefhebbers. Zet je vader in het zonnetje door zijn favoriete whisky te schenken op deze traditionele feestdag.

Vodka
Een goede keuze om diegene die elk jaar het oud & nieuw feest organiseert eens mee te verrassen. Deze drank staat in het teken van een goed feest en is onmisbaar voor een knalfeest.

Wijn
Wijnen zijn het leukst om met de kerst te schenken. Wijn is een traditionele drank die het altijd goed doet met de kerst. Vooral rode wijnen sluiten perfect aan op een goed kerstdiner. Het leuke van de wijnkado’s is dat er in sommige gevallen een witte en rode wijn in de wijnkist zit. Je kunt dan de rode wijn opdrinken en de witte wijn voor een andere gelegenheid bewaren, mocht je dat willen. Onder wijn valt ook champagne. Een uit Frankrijk-afkomstige drank die het altijd goed doet op oud & nieuw.

Whisky

Deze bruin tot goudkleurige drank doet het altijd goed, zeker tijdens de feestdagen. Natuurlijk is whisky niet voor iedereen weggelegd. De sterke smaken kunnen mensen net wat te veel zijn. Het is dus wel belangrijk dat degene die je verrast enigszins bekend is met whisky, zodat je die persoon niet overweldigt. Wij hebben een aantal geweldige kadoverpakkingen, die je niet eens meer in hoeft te pakken. Maar toch is het leuk om iemand echt te verrassen, vergeet in dat geval geen kadopapier te kopen.

whisky

Vodka

De uit Polen afkomstige wereldberoemde drank is onmisbaar voor feestgelegenheden. Je ziet vodka overal op de wereld, voornamelijk in kroegen, clubs en restaurants. Met een hoog alcoholpercentage is het één van de beste dranksoorten om het feestje aan de gang te krijgen.

vodka

Wijn

Een klassiek kado, die bij menig alcoholliefhebber altijd wel in de smaak valt. Dit komt vooral omdat deze categorie erg breed is. Champagnes, chardonnay, sauvignon blanc, merlot zijn maar enkele voorbeelden. Het fijne aan wijn is dat je het het hele jaar kunt blijven drinken. Champagnes worden het vaakst gedronken op feestelijke gelegenheden. Witte en rode wijnen kun je lekker bij je kerstdiner serveren. Het mooiste aan een wijnkado van Dirck3 is dat wij ze in een hele mooie wijnkist verpakken.

wijn

XXL kado’s

Mocht je iemand nou echt willen verrassen, en wil je ook dat diegene een mooi aandenken heeft aan jouw geschenk? Wij hebben ook (X)XXL flessen, die zo gaaf zijn dat je ze zeker wil bewaren. Als je niet met een te grote groep bent, zal je hier zeker meerdere avonden van kunnen genieten.

belvedere xxl

Conclusie

Nu wij onze favoriete kado’s hebben benoemd, hopen wij dat we je keuze iets makkelijker hebben gemaakt. Staat jouw favoriete drank er niet tussen? Geen probleem, wij hebben namelijk ook speciaalbier, likeuren, cognac en nog vele andere kadoverpakkingen voor je. Neem gerust een kijkje op onze kadopagina en geniet van onze feestelijke prijzen het gehele jaar door.