XXL flessen!

AA Drink High Energy 12 x 33 cl

AA Drink High Energy 12 x 33 cl

Nog geen reviews
0% of 100
AA Drink High Energy is een drankje speciaal ontwikkeld voor de sporters onder ons. Dit drankje is een hypertone drank met een complexe suikersamenstelling. Deze samenstelling is van groot belang bij het opbouwen van de energievoorraden in de spieren. Daarnaast zorgt de suikersamenstelling voor een echte energiestoot tijdens het sporten.

AA Drink High Energy, hét ideale drankje voor gebruik voor het sporten en voor gebruik direct na het sporten. Voorafgaand aan een langdurige fysieke inspanning is het van belang dat het glycogeen (energie) voorraden in de spieren flink aan te vullen. Zo kun je op het moment van inspannen, het maximale geven. Hetzelfde geld nadat je een langdurige inspanning hebt geleverd. Je spieren hebben namelijk dan flink wat energie verloren en dit moet natuurlijk weer worden aangevuld. Ook heb je in een korte tijd veel vocht verloren, door AA Drink te drinken zorg je ervoor dat je snel je verloren vocht weer aanvult.

AA Drink High Energy 12 x 33 cl nergens goedkoper! Dit zijn de vaste lage prijzen van DirckIII, trayen A-Merk frisdrank voor de laagste prijs van Nederland!

alleen in winkel verkrijgbaar


Alle dranken goedkoper De beste acties! Eerlijk advies en de beste service